Δημιουργική απασχόληση στον Παντοκαφενέ

Που

Παντοκαφενές,
Πικροδάφνης 42,
Παλαιό Φάληρο

Ποιός

Educaltour
Κοιν.Σ.Επ.

Πότε

Σάββατο,
11:00-13:00

Το πρόγραμμα

Δύο Σάββατα το μήνα, 11:00-13:00, η ομάδα της Educaltour βρίσκεται στον Παντοκαφενέ!

Προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, για παιδιά 4 έως 9 ετών, με διαφορετικό θέμα κάθε φορά, που στόχο έχουν την ευχάριστη παραμονή των παιδιών στο χώρο, την καλλιέργεια δεξιοτήτων συνεργασίας αλλά και ατομικής εξέλιξης και βεβαίως την ιδανική συνθήκη να βρίσκονται γονείς και παιδιά στον ίδιο ευχάριστο και φροντισμένο χώρο, απολαμβάνοντας ο καθένας μόνος του αλλά και από κοινού, το χρόνο τους εκεί!

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του επόμενου Σαββάτου εδώ και δηλώστε συμμετοχή!

Ο «Παντοκαφενές» βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο (Πικροδάφνης 42) και είναι μία δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης +εργάζομαι! Το εναλλακτικό καφενείο-παντοπωλείο στοχεύει στην ομαλή κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρία μέσω της απασχόλησης και βεβαίως στην ικανοποίηση των θαμώνων και των περαστικών πελατών του.

Ο «Παντοκαφενές» απασχολεί άτομα με αυτισμό, νοητική υστέρηση και άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας. Τα προϊόντα που διατίθενται προέρχονται κατά προτεραιότητα από άλλες ΚοινΣΕπ ή ΚοιΣΠΕ που απασχολούν επίσης ΑμεΑ.

Κόστος συμμετοχής: 4€/παιδί*

Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες

Χώρος υλοποίησης: Παντοκαφενές, Πικροδάφνης 42, Παλαιό Φάληρο

 

*Το κόστος συμμετοχής ενδέχεται να αλλάξει μόνο σε περίπτωση ειδικού event. Οποιαδήποτε αλλαγή θα τη βρείτε εδώ ή στην καρτέλα μας Νέα 

Εξασφάλιστε τη θέση σας σήμερα!