Οι ζαβολιές των ξωτικών!

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Educaltour ξεκίνησε από το Εκπτωτικό χωριό!

Είστε έτοιμοι για παιχνίδι;

11:00-12:00 Γράμματα στον Άη Βασίλη

Τα παιδιά παίρνουν από το ταχυδρομικό κουτί ένα γράμμα για τον Άη Βασίλη. Το γράμμα γράφει το δώρο που θέλει το παιδί που το έχει στείλει αλλά τα ξωτικά ξέχασαν να το δώσουν στον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά ζωγραφίζουν σε ένα χαρτί το δώρο, το βάζουν στο σάκο και κατασκευάζουν στη συνέχεια ένα δικό τους Άγιο Βασίλη για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

12:00-13:00 Φτιάχνουμε στολίδια

Τα παιδιά παίρνουν από ένα στρογγυλό πολύχρωμο χαρτόνι που πρέπει να το διακοσμήσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν στον πάγκο. Διαλέγουν ένα χαρτί οδηγιών που γράφει πόσα μικρά τρίγωνα, τετράγωνα ή κύκλους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν στη διακόσμηση και φτιάχνουν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια!

13:00-14:00 Εικόνες στις κάλτσες

Στο χώρο υπάρχουν κάλτσες κρεμασμένες από ένα σκοινάκι. Οι κάλτσες αυτές κρύβουν μέσα χριστουγεννιάτικες εικόνες σε κομμάτια πάζλ. Τα παιδιά καλούνται να σχηματίσουν τα πάζλ, να ανακαλύψουν τις χριστουγεννιάτικες εικόνες και να διακοσμήσουν μία κάλτσα που θα πάρουν σπίτι τους!

14:00-15:00 Κατασκευή ξωτικών

Αφού τα ξωτικά έκαναν τόσες ζαβολιές και τα παιδιά τις τακτοποίησαν όλες ήρθε η ώρα να κατασκευάσουν με απλά υλικά και χρώματα ζωγραφικής τα δικά τους ξωτικά και να τα πάρουν σπίτι!

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν

Χώρος υλοποίησης: 1ος όροφος, Παιδικό Εργαστήρι Mc ArthurGlen Athens, Σπάτα