Προγράμματα για φορείς

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε βιωματικές δράσεις με πολιτιστικό περιεχόμενο για ανήλικο και για ενήλικο κοινό, με βάση την παιδαγωγική που απαιτεί η εκάστοτε ηλικιακή ομάδα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες που αυτή έχει, τον χώρο και το χρόνο που έχουμε στη διάθεση μας και το είδος της εκδήλωσης.

Σκύλοι…που οδηγούν

Σκύλοι…που οδηγούν

Η Educaltour σε στενή συνεργασία με το Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας έχουν σχεδιάσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους σκύλους οδηγούς.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση για τη δουλειά και το ρόλο των σκύλων οδηγών στη ζωή ενός τυφλού ατόμου αλλά και η γενικότερη ευαισθητοποίηση σε θέματα τυφλότητας.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με τις απαραίτητες προσαρμογές που απαιτούνται στην κάθε ηλικιακή ομάδα.

Από 1/10/2019 έως 14/6/2020

Γνωριμία με ένα ζωγράφο

Γνωριμία με ένα ζωγράφο

Με αφορμή έργα τέχνης διάσημων ζωγράφων, μαθαίνουμε λίγα πράγματα για εκείνους: πληροφορίες για τον τόπο καταγωγής τους, κάποιες ενδιαφέρουσες ή και παράξενες συνήθειές τους και βεβαίως παρατηρούμε τη ζωγραφική τους!

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με τις απαραίτητες προσαρμογές που απαιτούνται στην κάθε ηλικιακή ομάδα.

Από 1/1/2019 έως 31/12/2019

Αντί-Bullying

Θύμα – Θύτης – Θεατής.

Είναι οι τρεις εμπλεκόμενοι στο φαινόμενο του bullying που μας απασχολεί όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Μέσα από ένα βιωματικό πρόγραμμα που καλλιεργεί την ενσυναίσθηση τοποθετούμε δίπλα από τη λέξη bullying ένα αντί. Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα γιατί του καθενός αλλά και να βρούμε λύσεις.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Στην ομάδα σχεδιασμού συμμετέχει η ψυχολόγος της Educaltour.

Από 1/1/2019 έως 31/12/2019

Μια βόλτα στις αναμνήσεις του Παλαιού Φαλήρου!

Μια πολιτιστική διαδρομή στην ιστορία του Παλαιού Φαλήρου για ενήλικο κοινό.

Περπατάμε στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής και συναντάμε ιστορίες μαγαζιών και ανθρώπων που συνέδεσαν τη ζωή τους με το Παλαιό Φάληρο. Καταλήγουμε σε ένα πικ νικ στο Φλοίσβο, όπου με τη βοήθεια της γεύσης συνδέουμε το παρελθόν με το παρόν και φτιάχνουμε την δική μας, προσωπική διαδρομή.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για ενήλικο κοινό. Σας προτείνουμε άνετα παπούτσια για περπάτημα.

Από 1/5/2019 έως 31/10/2019

Δημιουργική απασχόληση

Η Educaltour αναλαμβάνει να οργανώσει και να υλοποιήσει προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά κατά τη διάρκεια εταιρικών εκδηλώσεων, παιδικών γιορτών εργαζομένων ή άλλων αντίστοιχων περιστάσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

Τα προγράμματα μπορούν να υλοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο έχετε επιλέξει για την εκδήλωσή σας. Το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της κάθε ηλικιακής ομάδας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Προγράμματα αποκλειστικά για εσάς!

Η ομάδα μας σχεδιάζει custom made προγράμματα προσαρμοσμένα στα δικά σας δεδομένα.

Εμείς δημιουργούμε το πρόγραμμα όπου η μάθηση προκύπτει μέσα από το βίωμα και την αλληλεπίδραση. Εσείς μας δίνετε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να του δώσουμε το περιεχόμενο που ακουμπάει στις ανάγκες σας.

Η Educaltour διαθέτει την κατάρτιση και την εμπειρία να σχεδιάσει προγράμματα πάνω σε ποικίλα θέματα και για όλες τις ηλικακές βαθμίδες, θέτοντας το παιδαγωγικό πλαίσιο που απαιτείται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για κάποιο από τα υπάρχοντα προγράμματά μας ή να σχεδιάσουμε εξαρχής μία νέα δράση προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.