Τα κουτιά της Educaltour!

Η Educaltour δημιουργήθηκε με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων βιωματικού χαρακτήρα. Φροντίζουμε ώστε η μάθηση να προκύψει μέσα από το βίωμα, την αλληλεπίδραση και το δημιουργικό παιχνίδι έτσι ώστε να επιτευχθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό άμεση εμπλοκή αλλά και διασκέδαση!

Λόγω των νέων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας, αποφασίσαμε να αναπροσαρμόσουμε τα προγράμματά μας με ιδέες και λύσεις που να περιορίζουν το συγχρωτισμό αλλά να επιτρέπουν στα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά και να καλλιεργήσουν πολλαπλές δεξιότητες.

Έτσι, δημιουργήσαμε τα κουτάκια της Educaltour! Ατομικές συσκευασίες που περιέχουν όλα τα απαραίτητα υλικά για μια απλή κατασκευή που προκύπτει από πράγματα που μπορεί να έχει ο καθένας στο σπίτι. Τα υλικά μας είναι στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό επαναχρησιμοποιούμενα και ανακυκλώσιμα.
Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά, παράλληλα με την ευχαρίστηση που προσφέρει η κατασκευή και το παιχνίδι, λαμβάνουν και το μήνυμα της αξιοποίησης υλικών που υπάρχουν γύρω τους, πριν μπουν στη διαδικασία να αγοράσουν καινούργια!

Τα κουτάκια της Educaltour μπορούν να αξιοποιηθούν σαν έναν εναλλακτικό τρόπο δημιουργικής απασχόλησης σε παιδικά πάρτυ ή άλλες εκδηλώσεις, τα οποία μπορούμε να προσαρμόσουμε στο θέμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram ή μέσω email ή τηλεφώνου για να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε το δικό σας κουτί!